Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@15:03:42 GMT

زمان طلایی درمان ویروس آنفولانزا 

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۶۹۳۸۲

زمان طلایی درمان ویروس آنفولانزا 

متخصص عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشک اراک معتقد است که زمان طلایی درمان آنفولانزا، ۷۲ ساعت اول ابتلا می باشد.

به گزارش برنا از اراک ، دکتر حسین سرمدیان بیان کرد: متاسفانه علیرغم سال های گذشته با شروع فصل سرما شاهد ابتلای برخی از افراد به ویروس آنفولانزا هستیم که سرما و کاهش ایمنی جامعه در برابر آن از علل های افزایش این مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تولید کیت تشخیصی همزمان کووید ۱۹، آنفلوآنزا A و آنفلوآنزا B در نمونه های تنفسی توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم‌پزشکی اراک برای نخستین بار در کشور باعث تشخیص سریع ویروس آنفولانزا شده به طوریکه اگر ویروس آنفولانزا سریع تشخیص داده شود درمان آن در ۷۲ ساعت اول بسیار موثر می باشد.

وی ضمن اشاره به اینکه به جز کاهش ناگهانی بویایی و چشایی کلیه علائم ویروس آنفولانزا مشابه کرونا است، گفت: کاش حس بویایی در یک سوم تا یک پنجم افراد مبتلا ممکن است وجود داشته باشد از این رو نبودن کاهش بویایی دلیلی بر رد کرونا نیست.

وی یادآور شد : سرماخوردگی معمولاً خفیف و با آبریزش بینی بیشتری همراه است و پس از ۵_۳ روز به طور خود به خود بهبود می یابد و هیچ کدام از علائم را به صورت شدید ندارد اما آنفولانزا و کرونا با بدن درد های شدید همراه هستند.

او اظهار کرد: دو تا سه ماه فاصله پس از بهبودی علائم، جهت تزریق واکسن کرونا و یک ماه فاصله پس از بهبودی جهت تزریق واکسن آنفولانزا الزامی است چرا که خود ابتلا به بیماری باعث ایجاد ایمنی بسیار بالایی در افراد می‌شود.

او اضافه کرد: کودکانی با سن کمتر ۵ سال و بالای ۶ ماه، افرادی با بیش از ۶۰ سال سن، افراد مبتلا به بیماری های مزمن به خصوص قلبی و ریوی و افراد مبتلا به فشارخون بالای کنترل نشده، دیابت، سرطان‌ها و افراد مبتلا به ضعف سیستم ایمنی بیش از سایر افراد واجد دریافت واکسن آنفولانزا هستند.

سرمدیان خاطر نشان کرد: واکسن های کرونا و آنفولانزا را میتوان همزمان از دو بازو تزریق کرد و زدن همزمان واکسن‌های توام، کرونا و آنفولانزا نیز مشکلی ایجاد نمی‌کند.

وی در ادامه توصیه کرد: شستن دست با آب و صابون بیش از ۷۵ درصد و زدن ماسک بیش از ۵۰ درصد به کنترل ویروس آنفولانزا کمک می کند و نیازی به استفاده بیش از حد از الکل نمی باشد چرا که این امر باعث مشکلات ریوی، تنفسی، سرفه، تنگی نفس، تشدید مشکلات موجود، افزودن آلرژی و از بین بردن پوست دست میشود.

این متخصص عفونی در پایان ضمن اشاره به اثرات مفید واکسن کرونا در کاهش مرگ میر و دعوت مردم به مراکز تجمیعی، بیان کرد: هیچ کدام از واکسن های موجود در مراکز تجمیعی واکسیناسیون نسبت به یکدیگر برتری ندارند و کلیه آن ها توسط وزارت بهداشت تایید شده اند لذا توصیه میکنیم که افراد واجد شرایط قبل از آنکه دیر شود در اسرع وقت واکسن خود را دریافت کرده و دیگران را به این امر مهم تشویق کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آنفلوآنزا ویروس آنفولانزا افراد مبتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۹۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟

آفتاب‌‌نیوز :

 براساس گزارش لایوساینس، اکثر مردم حداقل یک بار در سال سرما می‌خورند، اما انسان خردمند چه زمانی برای اولین بار سرماخورد؟ 

پاسخ به این سوال دشوار است، تا حدی به این دلیل که بسیاری از ویروس‌ها باعث سرماخوردگی می‌شوند و تعداد کمی از آن‌ها در بقایای انسان باقی می‌مانند. اما این امکان وجود دارد که برخی از انسان‌های خردمند حداقل ۳۰۰ هزار سال پیش سرما خورده باشند.

سرماخوردگی معمولی یک اصطلاح کلی برای گروهی از عفونت‌های تنفسی است. راینوویروس‌ها، کروناویروس‌ها و ویروس سنسیشیال تنفسی اغلب باعث این بیماری می‌شوند. اما قبل از اینکه این پاتوژن‌ها بین مردم پخش شوند، احتمالاً انسان آن‌ها را از مهره داران دیگر گرفته‌است.

جوئل ورتهایم، ویروس شناس تکاملی در دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، گفت زندگی در نزدیکی حیوانات باعث ابتلا به ویروس جدید و تبدیل شدن آن به بیماری بومی بین انسان‌ها می‌شود.

معمولاً وقتی یک ویروس حیوانی به درون بدن انسان می‌رود، نمی‌تواند عفونت ایجاد کند، زیرا با میزبان جدید خود سازگار نیست. با این حال، یک ویروس گه گاه دارای مجموعه‌ای از ژن‌های مناسب برای جهش موفقیت آمیز و حتی انتشار در بین انسان‌ها می‌شود. به عنوان مثال، ویروس‌های کووید-۱۹ و آنفولانزای خوکی اینگونه پدید آمدند.

دانشمندان فرضیه‌های متفاوتی درباره زمان اولین ابتلای انسان به ویروس‌های سرماخوردگی دارند. برخی از محققان بر این باورند که ویروس‌ها می‌توانستند از حیوانات به انسان‌ها در طلوع تمدن بشری (تقریباً ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ سال پیش) شروع به انتشار کنند. آن زمان انسان‌ها شروع به زندگی در محل‌هایی کردند که پاتوژن‌ها می‌توانستند به راحتی پخش شوند و سپس شروع به پرورش حیوانات پر از ویروس کردند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال