Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-02@17:25:58 GMT

هشدار چین در خصوص «همه‌گیری دوقلو»

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۱۲۳۲۹

هشدار چین در خصوص «همه‌گیری دوقلو»

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از گلوبال‌تایمز، پاییز و زمستان دو فصل با شیوع بالای عفونت‌های تنفسی مانند آنفولانزا هستند. کمیسیون بهداشت و درمان اطلاعیه‌ای را برای تقویت اقدامات پیشگیرانه و کنترل آنفولانزا در فصل آن منتشر کرده که با خطر ابتلا به سویه‌های جدید ویروس کرونا همراه خواهد بود.

به گفته مقامات بهداشتی چین، فعالیت آنفلوانزا در استان‌های جنوبی و شمالی از ماه مارس بیشتر از مدت مشابه در سال ۲۰۲۰ بوده و فعالیت آنفلوانزا در استان‌های جنوبی از سپتامبر به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر، همه‌گیری جهانی کووید-۱۹ در سطح بالایی باقی مانده است و خطر موارد وارداتی همچنان وجود دارد. اپیدمی کووید -۱۹ و بیماری‌های عفونی تنفسی مانند آنفولانزا را می‌توان با هم ترکیب کرده و در زمستان و بهار آینده « همه‌گیری دوقلو» بالقوه ایجاد کرد.

مجموعه‌ای از اقدامات که باید در فصل زمستان آینده انجام شود شامل تقویت مکانیزم‌های نظارت و هشدار اولیه، ایمن‌سازی گروه‌های کلیدی، ترویج پیشگیری از چند بیماری، استانداردسازی درمان همه‌گیر و تبلیغات و بسیج گسترده است.

مقام بهداشت از موسسات کلیدی مانند مهد کودک‌ها، مدارس و خانه‌های سالمندان می‌خواهد تا مسئولیت‌های خود را انجام داده و تلاش‌ها را برای شناسایی،  گزارش و رسیدگی به موارد ابتلا را  در اسرع وقت تقویت کنند.

علاوه بر این، واکسیناسیون آنفلوانزا به‌طور منظم در بین کادر درمان، کارکنان خانه‌های سالمندان، مهد کودک‌ها و همچنین خود سالمندان، کودکان و بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن ترویج خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

پیدا شدن ویروس کرونا در گوشت و میوه‌های وارداتی در چین

همچنین مقامات بر بهبود راحتی خدمات واکسیناسیون آنفولانزا و افزایش مدیریت خرید و استقرار واکسن‌های آنفلوانزا و مدیریت اطلاعات داده‌های واکسیناسیون تاکید کردند.

کد خبر 632513 برچسب‌ها کرونا كروناويروس بیماری - آنفلوآنزا چین واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کرونا كروناويروس بیماری آنفلوآنزا چین واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۲۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پروانه کریم‌زاده با اشاره به بیست و چهارمین همایش مغز و اعصاب کودکان که با محوریت کاربرد هوش مصنوعی در طب اعصاب کودکان در تهران درحال برگزاری است، گفت: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی بیش از ۶۰ درصد  بیماری های اعصاب کودکان،  درمان می‌شود.

اشرفی فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان هم گفت: بیشتر بیماری‌های اعصاب، بیماری هایست که با دارو و گاهی بدون دارو درمان می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

این فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان افزود: برای نخستین بار بیماری‌هایی که تصور نمی‌شد در ایران باشد، تشخیص داده شد و یک گروه بین المللی به تشخیص و درمان بیماری‌های مغز و اعصاب کودکان کمک خواهد کرد.

محمد مهدی ناصحی فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان نیز گفت: در این همایش علاوه بر طرح بیماری‌های شایع و روش‌های درمان آن، بروز رسانی دانش‌ها در این زمینه نیز مطرح خواهد شد.

احمد آبادی دیگر فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان نیز درباره همایش مغز و اعصاب کودکان گفت: دراین همایش ۱۵ پنل علمی طراحی شده که با حضور استادان مجرب و جوان برگزار می‌شود و شرکت کنندگان از آخرین دستاورد‌های علمی آگاه می‌شوند.

بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان از دیروز چهارشنبه در مرکز قلب تهران به میزبانی ­دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شد و تا دو روز آینده­ ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • آیا زالو واقعا می‌تواند درمان کننده باشد؟
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • زالو درمان می‌کند؟
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند