Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-02@20:37:07 GMT

حقیقت درمان سرماخوردگی با جوش شیرین

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۷۷۸۰۳

حقیقت درمان سرماخوردگی با جوش شیرین

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک،

یکی از اهداف افراد در فصل پاییز و زمستان جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا است که در این زمینه استفاده از داروهای خانگی و گیاهی خواهان بیشتری دارد از این رو متخصصان در تلاش هستند تا هر روز راه حل جدیدتری کشف و ارائه دهند. مدتی پیش پزشک اهل کشور چین اعلام کرد با جوش شیرین موفق شده است سرماخوردگی را فوری و در مدت نسبتا کوتاهی درمان کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق آزمایشات دکتر "والنی" جوش شیرین در درمان سرماخوردگی موفق بوده است، او به این نتیجه رسیده افرادی که از جوش شیرین طی بررسی و دوره تست استفاده کرده اند سرما نخوردند. همچنین دکتر چینی اضافه کرد در صورت استفاده از جوش شیرین از هرگونه سرماخوردگی مصون هستید و در بیشتر مواقع ظرف 36 ساعت علایم آن ناپدید می شود برای همین یکی از بهترین راه و روش های پیشگیری و درمان آنفولانزا و سرما خوردگی را استفاده از جوش شیرین بیان کرده است.

اما ماهها بعد از این خبر برخی از متخصصان این روش را رد کردند و از مردم خواستند تا این روش را مورد استفاده قرار ندهند و برای همین اطلاعیه ای صادر کردند که در این بخش از بهداشت و سلامت میخوانید.

رد روش درمان سرماخوردگی و آنفولانزا با جوش شیرین

گروهی از پزشکان متخصص به مردم هشدار دادند که اخبار و پست های اینترنتی را که ادعا می کنند نوشیدن ترکیب آب و جوش شیرین می تواند به پیشگیری یا بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کند، را باور نکنند و به اشتراک نگذارند.

برخی مراکز خبری معتبر نیز اعلام کرده اند :" جوش شیرین یا کربنات سدیم یکی از مواد تشکیل دهنده پخت و پز است و هیچ تاثیری در پیشگیری یا درمان سرماخوردگی یا آنفولانزا ندارد."

ویروس سرماخوردگی انسانی یا راینو ویروس از شایع ترین عوامل عفونی در انسان ها و عامل اصلی بیماری سرماخوردگی است. در حالی که آنفولانزا توسط ویروس های آنفولانزا ایجاد می شود. بنابراین، آن ها هیچ درمان فوری ای ندارند.

بهترین روش برای درمان این بیماری ها و کاهش علائم، نوشیدن آب فراوان، استراحت کافی، استفاده از داروهای گیاهی و داروهای کنترل تب، سرفه یا آبریزش بینی است. در صورت بدتر شدن یا ادامه یافتن علائم بیش از یک هفته، بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند.

حرف آخر

این جور که پیداست درمورد تاثیر جوش شیرین برای درمان سرماخوردگی اختلاف نظر وجود دارد پس بهتر است اگر در جستجوی درمان های گیاهی و طب سنتی هستید سراغ جوش شیرن نرفته و درمان های مطمئن سرماخوردگی که در لینک زیر معرفی شده اند را استفاده کنید.

درمان فوری سرماخوردگی در عرض یک روز

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: جوش شیرین سرماخوردگی درمان سرماخوردگی جوش شیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۷۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین

به گزارش خبرآنلاین،نوشابه‌های رژیمی اغلب به عنوان محصولاتی به بازار عرضه می‌شوند که به مدیریت وزن کمک می‌کنند.

مهر در خبری نوشت:یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف زیاد نوشابه رژیمی ممکن است با افزایش شاخص توده بدنی، شروع بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) را افزایش دهد.

مطالعات قبلی نشان می‌دهد که مصرف نوشابه رژیمی با BMI و فشار خون بالاتر مرتبط است.

متخصصان سلامت موافقند که نوشابه‌های رژیمی ممکن است باعث افزایش وزن و بیماری کبد شود.

مصرف بیش از حد شیرین کننده‌های مصنوعی موجود در نوشابه‌های رژیمی نیز ممکن است خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.

بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) یکی از شایع‌ترین بیماری‌های کبدی است. برآوردهای فعلی نشان می‌دهد که MASLD تا ۴۶٪ از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

MASLD قبلاً بیماری کبد چرب غیر الکلی نامیده می‌شد که در ژوئن ۲۰۲۳ نامش تغییر یافت.

این بیماری که با تجمع بیش از حد چربی در کبد مشخص می‌شود، هیچ علامت اولیه ای ندارد. این بیماری می‌تواند به استئاتوهپاتیت مرتبط با اختلال متابولیک (MASH) تبدیل شود، یک بیماری جدی‌تر که می‌تواند منجر به زخم‌های کبدی و سیروز شود.

در حال حاضر هیچ دارویی برای درمان این نوع بیماری کبدی تأیید نشده است. پزشکان ورزش و تغییرات رژیم غذایی را برای کمک به کاهش چربی بدن در پیشگیری یا معکوس کردن MASLD توصیه می‌کنند.

متخصصان سلامت معتقدند مصرف نوشابه ممکن است با ایجاد مقاومت به انسولین و التهاب در کبد، خطر MASLD را افزایش دهد.

تحقیقات اخیر همچنان مصرف زیاد شیرین کننده‌های مصنوعی را با افزایش خطر چاقی، دیابت نوع ۲ و سایر نشانگرهای سندرم متابولیک مرتبط می‌کند.

تحقیقات قبلی نشان داده است که شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است مقاومت به انسولین و عدم تحمل گلوکز را با مختل کردن میکروبیوم های روده افزایش دهند. هر دو واکنش ارتباط نزدیکی با ابتلاء به MASLD دارند.

محققان معتقدند شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است از طریق محور روده-مغز بر کبد تأثیر بگذارند. محور روده-مغز شامل ارتباط دو طرفه بین دستگاه گوارش و سیستم عصبی مرکزی است. شیرین کننده‌های مصنوعی در نوشابه‌های رژیمی می‌توانند بر ترکیب میکروبی روده تأثیر بگذارند که به نوبه خود می‌تواند بر این محور تأثیر بگذارد. این شرایط می‌تواند بر فرآیندهای متابولیک تأثیر گذاشته و به طور بالقوه به بروز مشکلات مرتبط با کبد منجر شود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901755

دیگر خبرها

  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • برد شیرین عالمیان مقابل حریف عنوان‌دار اروپایی
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • ویدیو/ خاطره‌بازی با معلم‌ها؛ داستان شیرین‌ترین کتک دنیا
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • ناتینگهام فارست، تیمی که همیشه در مورد داوری حقیقت را می‌گوید
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟
  • همه عرصه‌های کارگری عرصه جهاد است