Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین ، اخبار بسیار زیادی در رابطه با ثبت نهایی ویروس کرونا به گوش می رسد، چیزی که هنوز واقعی به نظر نمی رسد. چند کمپانی داروسازی در چین ، روسیه، آمریکا و انگلیس اقدام به ساخت واکسن کرده اند. در این رابطه گفته می شد به محض تایید نهایی این واکسن ها ایران به سرعت آن را خریداری می کند که به نظر می رسد این خبر از آن دست خبرهای بی فرجام و دروغین فضای مجازی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رابطه دکتر مسعود مردانی عضو کمیته علمی کرونا در کشور به جام جم آنلاین گفت: در هیچ جای دنیا واکسن کرونا به معرض فروش گذاشته نشده است. واکسن الان فقط در مرحله تحقیقاتی و آزمایش است تا متخصصان و دانشمندان ببینند نتیجه آن چه می شود. واکسن را باید به طور کامل فراموش کنیم.

این متخصص بیماری های عفونی عنوان کرد: آمریکا وضع بهتری دارد و از پول بیشتری برخوردار است و واکسن را می سازند و حتی در این صورت خودشان آن را استفاده می کنند.

 مردانی افزود: تنها راه درمان این است؛ اولین کاری که می کنیم این است که سفرهای ضروری را فراموش کنیم. این موجی که اکنون راه افتاده برای این است که بسیاری از مردم قبل از تعطیلات روانه شهرهای شمالی کشور شدند.

این عضو کمیته علمی کرونا در کشور ادامه داد: در وهله دوم مدارس بازگشایی شد و کودکان را به مدارس فرستادند آن هم بدون اینکه متوجه شوند آیا زیرساخت ها اجازه تجمع دانش آموزان در یک کلاس را با توجه به شرایط کرونایی می دهد یا خیر.

مردانی یادآور شد: علیرغم تاکیدات فراوان بسیاری از مردم این مسائل را رعایت نکردند و در نقاط مختلفی تجمع کردند. همه این اتفاقات خلاف اصول و پروتکل های بهداشتی بود.

عضو کمیته علمی کرونا در کشور خاطرنشان کرد: بسیاری از مردم اصول بهداشتی را رعایت می کنند و مرتب ماسک می زنند اما اعتقاد من بر این است که با وجود همه این رعایت ها، حداقل در تهران باید در کلیه ادارات محدودیت های رفت و آمد و دورکاری اعمال شود. حتی طرح ترافیک و مترو هم باید محدود شود در غیراینصورت با شرایط خطرناک تری روبرو خواهیم شد.

این مقام مسئول در رابطه با ترجیح روش درمان با آنتی بادی نسبت به واکسن نیز گفت: کرونا درمان ندارد و نه واکسن موثری تا اکنون اختراع شده است. اکنون بهترین راه فقط رعایت مسافت اجتماعی و مسائل بهداشت فردی است. ما هیچ راه دیگری ندارد.

دکتر مردانی درباره فرضیه موثر بودن واکسن آنفولانزا برای مقابله با کرونا نیز گفت: واکسن آنفولانزا فقط از بیماری آنفولانزا جلوگیری می کند و روی کرونا اثری ندارد ولی ثابت شده که این واکسن عفونت های تنفسی دستگاه تنفسی را خنثی  می کند ولی باز هم امید چندانی به این قضیه نیست. تنها راه چاره برای مقابله با کرونا رعایت مسائل بهداشتی، خودداری از رفتن به سفر غیرضروری و ماندن در خانه است.

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا ویروس شیوع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۱۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعمال محدودیت‌های تردد در جاده چالوس
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • چند کشور غربی به دنبال کاهش فروش تسلیحات نظامی به اسراییل هستند
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های شمالی کشور
  • وضعیت جاده‌ها / محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده های شمالی کشور
  • محدودیت های ترافیکی پایان هفته در جاده های شمالی کشور
  • اعلام محدودیت های ترافیکی پایان هفته در جاده های شمالی کشور