Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اگر مردم ماسک زده و فاصله را رعایت کنند مشکل آنفلوآنزا نیز نسبت به سال گذشته کاهش می‌یابد چراکه سرعت انتقال آنفلوآنزا بسیار کمتر از ویروس کروناست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ قاسم جان‌بابایی شب گذشته در جریان بازدید سرزده از بیمارستان ساوه در جمع خبرنگاران گفت: از بخش‌های مختلف بیمارستان بازدید به عمل آمد که خوشبختانه پزشکان متخصصان مجرب عفونی و بیهوشی حضور داشته و با رعایت پروتکل‌ها  در حال ارائه خدمات به بیماران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: متاسفانه تعدادی بیمار کرونایی بدحال در بیمارستان بستری هستند که امیدواریم با تلاش کادر درمانی بهبود پیدا کنند.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: معاونت بهداشت با هماهنگی وزیر بهداشت و سازمان غذا و دارو تمهیدات خوبی برای واردات واکسن آنفولانزا علیرغم تمام مشکلات تحریمی اندیشیده و تعداد قابل قبولی واکسن وارد شده است.

جان بابایی خاطرنشان کرد: از طریق معاونت بهداشت و مراکز بهداشتی افراد با ریسک بالا آنفولانزا مانند خانم‌های باردار، افراد دارای بیماری زمینه‌ای و سایر افراد در معرض خطر در اولویت دریافت واکسن آنفلوآنزا هستند.

او عنوان کرد: در مورد اپیدمی آنفولانزا نمی‌توان زمان دقیقی را پیش‌بینی کرد اما با شروع فصل پاییز هر سال موج جدیدی از  آنفولانزا را شاهد هستیم؛ حتی ممکن است آنفولانزا در یک سال، ۲ بار پیک داده باشد.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: وضعیت بالینی آنفلوآنزا و کرونا قابل افتراق نیست اما خوشبختانه زیرساخت آزمایشگاه‌ها برای تست آنفلوآنزا و کرونا فراهم بوده و در این مورد نگرانی وجود ندارد.

جان بابایی با بیان اینکه پروتکل‌های درمانی این ۲ بیماری متفاوت است، گفت: درگیری ریه در کرونا شدید بوده و از تنها درخواست از مردم استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری است.

او تصریح کرد: خوشبختانه دولت برای رفع نگرانی در مورد واکسن آنفلوآنزا در تلاش است اما چون کرونا بسیار سرایت‌پذیر بوده اگر مردم ماسک زده و فاصله را رعایت کنند مشکل آنفلوآنزا نیز نسبت به سال گذشته کاهش می‌یابد چراکه سرعت انتقال آنفلوآنزا بسیار کمتر از ویروس کروناست.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: ساوه در بحث مراکز درمانی مشکلات جدی دارد در حالی که شهر نسبتا بزرگی بوده و باید بیمارستان بزرگتر با شرایط بهتری داشته باشد.

جان بابایی افزود: قسمت زیادی از تخت‌های بیمارستان فرسوده بوده و نیاز است بیمارستان جایگزین ساخته شود که این اقدام آغاز شده؛ در یک سال اخیر اورژانس بسیار خوبی در شهرستان ساخته شده که مکمل اورژانس فعلی است.

او گفت: سی تی اسکن دوم بیمارستان ساوه به زودی راه‌اندازی شده و آمادگی ایجاد آی سی یو مجهز نیز وجود دارد؛ تعدادی پزشک متخصص به کادر درمانی ساوه اضافه خواهند شد.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شهرستان ساوه به علت شرایط کارگری در حال رشد از نظر جمعیت بوده و نیاز است روند احداث بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی تسریع شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزیر بهداشت آنفلوآنزا ابتلا به آنفلوآنزا معاون درمان وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی جان بابایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۴۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن قدردانی از زحمات کادر سلامت، اظهار داشت: کارکنان نظام سلامت باعث افتخار ما هستند و به طور شبانه روزی، حتی در ایام تعطیل کار می کنند و در زمان کرونا نیز افتخار آفرینی کردند.

وی با اشاره به تقدیم ۳۰۰ شهید حوزه سلامت در مبارزه با بیماری کووید۱۹، گفت: با توجه به نیازهایی که در جامعه ما وجود دارد بحث پرداخت فوق العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید.

عین‌اللهی ادامه داد: ۱۰ هزار میلیارد تومان فوق العاده خاص برای کارکنان حوزه سلامت در نظر گرفته شده که آیین نامه اجرایی آن در کمیته ها در حال تدوین بوده و به اطلاع تمامی کارکنان خواهد رسید. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: مصوبه فوق العاده خاص از امسال اعمال می‌شود و جزو بودجه امسال دیده شده است.

عین‌اللهی به دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت و اظهار داشت: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین‌المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشورهای پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را داراست.

وزیر بهداشت ادامه داد: امروزه ما نه تنها همه خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم بلکه در سال گذشته قریب به یک و نیم میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند.

وی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی ما از ابتدای انقلاب تاکنون از ده دانشگاه علوم پزشکی به ۷۰ دانشگاه افزایش پیدا کرده است، گفت: اکنون ۲۴۰ هزار دانشجو، ۲۲ هزار عضو هیات علمی و ۸۴۰ مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است.

وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان داده و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم.

عین اللهی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده اند، گفت: امسال نیز می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • (ویدیو) نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و ظریف
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • درمان رایگان هدیه به کودکان