Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، قاسم جان‌بابایی  شب گذشته در جریان بازدید سرزده از بیمارستان ساوه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از بخش‌های مختلف بیمارستان بازدید به عمل آمد که خوشبختانه پزشکان متخصصان مجرب عفونی و بیهوشی حضور داشته و با رعایت پروتکل‌ها  در حال ارائه خدمات به بیماران هستند.

وی بیان کرد: متاسفانه تعدادی بیمار کرونایی بدحال در بیمارستان بستری هستند که امیدواریم با تلاش کادر درمانی بهبود پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: معاونت بهداشت با هماهنگی وزیر بهداشت و سازمان غذا و دارو تمهیدات خوبی برای واردات واکسن آنفولانزا علیرغم تمام مشکلات تحریمی اندیشیده و تعداد قابل قبولی واکسن وارد شده است.

جان بابایی خاطرنشان کرد: از طریق معاونت بهداشت و مراکز بهداشتی افراد با ریسک بالا آنفولانزا مانند خانم‌های باردار، افراد دارای بیماری زمینه‌ای و سایر افراد در معرض خطر در اولویت دریافت واکسن آنفولانزا هستند.

وی عنوان کرد: در مورد اپیدمی آنفولانزا نمی‌توان زمان دقیقی را پیش‌بینی کرد اما با شروع فصل پاییز هر سال موج جدیدی از  آنفولانزا را شاهد هستیم؛ حتی ممکن است آنفولانزا در یک سال، ۲ بار پیک داده باشد.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: وضعیت بالینی آنفولانزا و کرونا قابل افتراق نیست اما خوشبختانه زیرساخت آزمایشگاه‌ها برای تست آنفولانزا و کرونا فراهم بوده و در این مورد نگرانی وجود ندارد.

جان بابایی با بیان اینکه پروتکل‌های درمانی این ۲ بیماری متفاوت است، گفت: درگیری ریه در کرونا شدید بوده و از تنها درخواست از مردم استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه دولت برای رفع نگرانی در مورد واکسن آنفولانزا در تلاش است اما چون کرونا بسیار سرایت‌پذیر بوده اگر مردم ماسک زده و فاصله را رعایت کنند مشکل آنفولانزا نیز نسبت به سال گذشته کاهش می‌یابد چراکه سرعت انتقال آنفولانزا بسیار کمتر از ویروس کروناست.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: ساوه در بحث مراکز درمانی مشکلات جدی دارد در حالی که شهر نسبتا بزرگی بوده و باید بیمارستان بزرگتر با شرایط بهتری داشته باشد.

جان بابایی افزود: قسمت زیادی از تخت‌های بیمارستان فرسوده بوده و نیاز است بیمارستان جایگزین ساخته شود که این اقدام آغاز شده؛ در یک سال اخیر اورژانس بسیار خوبی در شهرستان ساخته شده که مکمل اورژانس فعلی است.

وی گفت: سی تی اسکن دوم بیمارستان ساوه به زودی راه‌اندازی شده و آمادگی ایجاد آی سی یو مجهز نیز وجود دارد؛ تعدادی پزشک متخصص به کادر درمانی ساوه اضافه خواهند شد. 

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شهرستان ساوه به علت شرایط کارگری در حال رشد از نظر جمعیت بوده و نیاز است روند احداث بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی تسریع شود.

منبع: الف

کلیدواژه: معاون درمان وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی جان بابایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۴۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان

به گزارش خبرنگار مهر، «بهرام عین اللهی» وزیر بهداشت امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هر حادثه یا بیماری در هفت سال زندگی بچه ها رخ دهد، در بقیه عمر او باقی می ماند و می‌تواند سلامت او را مختل کند و به همین خاطر و بنابر پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیات دولت طرحی به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان در مراکز دولتی داده شود تا سلامت کودکان تامین شود و این مصوبه، به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداشت ادامه داد: بنا داریم با تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان، داروی مورد نیاز را تامین کنیم؛ لذا در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم اما تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص بدهد.

وی ادامه داد: کمبودها را در داخل با اولویت شرکت‌های دانش‌بنیان تامین می‌کنیم.

در حال تکمیل…

کد خبر 6093984

دیگر خبرها

  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • درمان رایگان هدیه به کودکان