Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-02@14:25:49 GMT

احتمال ابتلای همزمان به آنفولانزا و کرونا

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۷۱۴۲۰

احتمال ابتلای همزمان به آنفولانزا و کرونا

خبرگزاری میزان- دبیر انجمن متخصصین عفونی کشور گفت: احتمال ابتلا همزمان به آنفولانزا و کرونا وجود دارد که هر دو بیماری سیستم تنفسی فوقانی و تحتانی را مورد حمله قرار می‌دهند و روند درمان را سخت‌تر می‌کند. تاریخ انتشار: 14:31 - 25 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۶۸۹۹

خبرگزاری میزان - آنا نوشت: آمیتیس رمضانی در مورد این‌که آیا فردی می‌تواند همزمان به بیماری کرونا و آنفولانزا مبتلا شود یا خیر، گفت: ویروس آنفلوانزا و کرونا هر دو به عنوان ویروس تنفسی شناخته شده‌اند سیستم تنفسی فوقانی و تحتانی را مورد حمله قرار می‌دهند البته از نظر سیر بیماری با یکدیگر متفاوت هستند، اما ممکن است که یک فرد هر دو بیماری را همزمان بگیرد که این موضوع روند درمان را بسیار سخت‌تر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هنوز در مورد کرونا نمی‌دانیم که این بیماری در چه افرادی شدید خواهد بود، ولی در مورد بیماری آنفلوانزا می‌دانیم که برای مثال در زنان باردار فرم خطرناک این بیماری را شاهد هستیم.

دبیر انجمن متخصصین عفونی کشور و مدیرگروه تحقیقات بالینی انستیتو پاستور ایران اظهار کرد: همچنین در فصل پاییز تشخیص بیماری کرونا از آنفولانزا بسیار سخت‌تر می‌شود و این موضوع ممکن است کار روند درمان را با مشکل‌های شدیدی روبرو کند.

رمضانی در پاسخ به این سؤال که آیا ابتلا به بیماری کرونا در میان کودکان سن مشخصی دارد یا خیر گفت: همه کودکان در هر سنی می‌توانند به بیماری کرونا مبتلا شوند، اما چون سیستم ایمنی قوی‌تری دارند ممکن است علائم بالینی متفاوتی نسبت به بزرگسالان داشته باشند که قدرت تشخیص را کمتر می‌کند.

دبیر انجمن متخصصین عفونی کشور در پاسخ به این سؤال که افرادی که متوجه می‌شوند به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند چه زمانی باید به بیمارستان مراجعه کنند، گفت: بیمارانی که مبتلا به بیماری زمینه‌ای بودند باید بلافاصله پس از نشانه‌های علائم کرونا خودشان را به بیمارستان معرفی کنند، اما برای دیگر افراد باید بگویم که بیماری کرونا چهار علامت اصلی یعنی تب، افزایش سرفه شدید، کاهش هوشیاری، تنگی نفس که جزو علائم هشدار دهنده هستند.

وی افزود: تنگی نفس نیز جزو علائم خیلی خطرناک است که بیمار سریعاً پس از ابتلا به این نوع علامت باید سریعا به بیمارستان مراجعه کنم.

رمضانی با اشاره به افزایش تحقیقات در مورد بیماری کرونا گفت: در حال حاضر بر روی ابتلا مجدد افراد به این بیماری را تحقیقات لازم در حال انجام است تا متوجه شویم که ویروس کووید-۱۹ تا چه اندازه جهش پیدا کرده که در این زمینه متوجه شدیم چند مورد ویروس جهش یافته داخل کشور داریم.

بیشتر بخوانید: پیش فروش واکسن کرونا در فضای مجازی

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۱۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • رضا شیخی درگذشت
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان