Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن متخصصین عفونی کشور گفت: در حال حاضر بر روی ابتلا مجدد افراد به این بیماری را تحقیقات لازم در حال انجام است تا متوجه شویم که ویروس کووید-۱۹ تا چه اندازه جهش پیدا کرده است.

آمیتیس رمضانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در مورد این‌که آیا فردی می‌تواند همزمان به بیماری کرونا و آنفولانزا مبتلا شود یا خیر، گفت: ویروس آنفلوانزا و کرونا هر دو به عنوان ویروس تنفسی شناخته شده‌اند سیستم تنفسی فوقانی و تحتانی را مورد حمله قرار می‌دهند البته از نظر سیر بیماری با یکدیگر متفاوت هستند اما ممکن است که یک فرد هر دو بیماری را همزمان بگیرد که این موضوع روند درمان را بسیار سخت‌تر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: هنوز در مورد کرونا نمی‌دانیم که این بیماری در چه افرادی شدید خواهد بود ولی در مورد بیماری آنفلوانزا می‌دانیم که برای مثال در زنان باردار فرم خطرناک این بیماری را شاهد هستیم.

دبیر انجمن متخصصین عفونی کشور و مدیرگروه تحقیقات بالینی انستیتو پاستور ایران اظهار کرد: همچنین در فصل پاییز تشخیص بیماری کرونا از آنفولانزا بسیار سخت‌تر می‌شود و این موضوع ممکن است کار روند درمان را با مشکل های شدیدی روبرو کند.

رمضانی در پاسخ به این سؤال که آیا ابتلا به بیماری کرونا در میان کودکان سن مشخصی دارد یا خیر گفت: همه کودکان در هر سنی می‌توانند به بیماری کرونا مبتلا شوند اما چون سیستم ایمنی قوی‌تری دارند ممکن است علائم بالینی متفاوتی نسبت به بزرگسالان داشته باشند که قدرت تشخیص را کمتر می‌کند.

دبیر انجمن متخصصین عفونی کشور در پاسخ به این سؤال که افرادی که متوجه می‌شوند به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند چه زمانی باید به بیمارستان مراجعه کنند، گفت: بیمارانی که مبتلا به بیماری زمینه‌ای بودند باید بلافاصله پس از نشانه‌های علائم کرونا خودشان را به بیمارستان معرفی کنند اما برای دیگر افراد باید بگویم که بیماری کرونا چهار علامت اصلی یعنی تب، افزایش سرفه شدید، کاهش هوشیاری، تنگی نفس که جزو علائم هشدار دهنده هستند.

وی افزود: تنگی نفس نیز جزو علائم خیلی خطرناک است که بیمار سریعاً پس از ابتلا به این نوع علامت باید سریعا به بیمارستان مراجعه کنم.

رمضانی با اشاره به افزایش تحقیقات در مورد بیماری کرونا گفت: در حال حاضر بر روی ابتلا مجدد افراد به این بیماری را تحقیقات لازم در حال انجام است تا متوجه شویم که ویروس کووید-۱۹ تا چه اندازه جهش پیدا کرده که در این زمینه متوجه شدیم چند مورد ویروس جهش یافته داخل کشور داریم.

انتهای پیام/4148

منبع: آنا

کلیدواژه: واکسن ویروس کرونا کشور رمضانی درمان کرونا بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۹۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • ماجرای ناپدید شدن مجسمه ۵میلیاردی یک هنرمند
  • ماجرای ناپدید شدن مجسمه ۵ میلیاردی یک هنرمند
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور